Підтримати нас

У Трудолюбівці на Херсонщині відбудовують будинок культури після російських обстрілів

Vgoru
Автор статті
01 червня 2023 15:23
591
Поширити:

У селі Трудолюбівка Бериславського району відбудовують будинок культури. Уже завершилися всі основні будівельні роботи, зараз триває косметичний ремонт усередині приміщення. Допомагає в цьому незалежна міжнародна медична гуманітарна організація "Лікарі без кордонів".

Про це повідомляє Нововоронцовська селищна військова адміністрація. 

“Цей клуб став особливим місцем для мешканців нашої маленької Трудолюбівки, особливо в умовах війни. Наразі, поки громада перебуває в зоні можливих бойових дій, приміщення буде використовуватися для дозвілля, де жителі можуть зустрічатися, обмінюватися новинами та проводити свій вільний час разом”, — ідеться в повідомленні.

Окрім цього, приміщення слугуватиме фельдшерсько-акушерським пунктом, де місцеві мешканці зможуть отримати медичну допомогу та консультації від медичних працівників. 

Процес ремонту будинку культури в Трудолюбівці

Також у будинку культури буде пункт видачі гуманітарної допомоги: необхідних речей та коштів. 

Також минулого тижня в селі Любимівка Нововоронцовської громади з’явився новий пожежний автомобіль Mercedes-Benz. Отримали авто завдяки норвезьким благодійникам. Автомобіль обладнаний необхідними рукавами, раціями, пожежними костюмами та касками в достатній кількості.

До того ж у Нововоронцовську громаду передали 28 велосипедів. Їх розподілили між працівниками старостинських округів, комунальних підприємств, ФАПів та волонтерів.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ