Підтримати нас

У Присиваській ОТГ створять Молодіжну раду

Автор статті
17 січня 2020 12:00
689
Поширити:

У середу, 15 січня 2019 року в актовій залі Григорівської сільської ради пройшла робоча зустріч з питань створення Молодіжної ради в Присиваській ОТГ.

На зустрічі була присутня Наталя Дорофєєва, експертка ГО «Громадський Центр «Нова Генерація», яка поділилася власним досвідом діяльності консультативно-дорадчих органів, розповіла про діяльність Молодіжних рад Херсонської області, успішні проєкти, корисні кейси та ініціативи. Наталя навела безліч аргументів та розповіла про перспективи та можливості, які відкриються молоді після створення Молодіжної ради, яка є консультативно-дорадчим органом при сільській раді, повідомляє сайт ОТГ.

Створивши Молодіжну раду в Присиваській ОТГ, молодь зможе ефективно співпрацювати з органами місцевого самоврядування, вирішувати питання, які пов’язані з життям молоді, брати участь в навчаннях, конкурсах, реалізовувати проєкти та ініціативи тощо. Представники/ці молоді громади, які були присутні на зустрічі, активно ставили питання експертці та проявили цікавість до створення такого консультативно-дорадчого органу в Присиваській ОТГ.

Наталя Дорофєєва розповіла про процедуру створення Молодіжної ради. Тож наразі разом з молоддю плануємо розробити регламентуючі документи для діяльності Молодіжної ради, після чого проекти документів будуть обговорені та затверджені на засіданнях сесії ради та виконавчого комітету. На сайті громади буде розміщена анкета, яку всі бажаючі зможуть заповнити для того, щоб стати членом Молодіжної ради. Після проходження вище вказаних етапів, молодь проведе першу робочу зустріч членів Молодіжної ради, де оберуть голову та секретаря Молодіжної ради.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ