Підтримати нас

У правоохоронця з Дніпра живе собака з Херсонщини

Вгору
Автор статті
26 лютого 2024 19:54
253
Поширити:

Правоохоронець з Дніпра знайшов собаку ще у 2022 році, коли ніс службу в складі зведеного загону поліції на деокупованій території Херсонської області.

Історію порятунку собаки опублікували на сторінці Національної поліції України 26 лютого.

Як йдеться у тексті, чоловік знайшов тварину в покинутому, зруйнованому будинку. Через обстріли у собаки була контузія.

“Коли пошук власників не дав результату, поліціянт вирішив забрати хвостатого у свою родину”, – повідомляють в Нацполіції.

Врятованого собаку правоохоронець назвав Брут. Після порятунку пес ні на крок не відходив від поліціянта та завжди попереджав про небезпеку, пишуть у відомстві. 

Зазначається, що зараз собака живе у правоохоронця вдома в Дніпрі. Брут чудово почувається та оберігає свого нового власника.

  • Молодший інспектор кінологічного центру ГУНП в Рівненській області Віталій Полтавченко у складі зведеного загону разом із вибухотехніками розміновує деокуповану територію Херсонської області. У цьому йому допомагає напарник – собака Ахіл.
  • Вони припливли до чорноморського узбережжя після підриву Каховської ГЕС. На допомогу їм прийшли співробітники Одеського зоопарку та містяни. Про те, як рятували тварин, кореспондентці медіаплатформи "Вгору" Ганні Щидловській розповідав директор зоопарку Ігор Біляков.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ