Підтримати нас

У Парижі посилюють заходи безпеки: на вулиці вивели майже 10 тисяч поліцейських

Автор статті
09 листопада 2018 14:27
223
Поширити:

У французькій столиці Парижі у зв'язку з проведенням заходів, присвячених 100-річчю закінчення Першої світової війни, посилили заходи безпеки.

Як заявив міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер, порядок на вулицях французької столиці 10 і 11 листопада будуть забезпечувати майже 10 тисяч поліцейських, повідомляє DW.

У Парижі очікують прибуття делегацій з 98 країн. Місця їх проживання, а також пам'ятки Парижа, де відбудуться пам'ятні заходи, будуть оточені поліцією.

Зокрема, подібні заходи прийняті щодо музею Орсе, де в суботу президент Франції Еммануель Макрон проведе вечерю за участю 72 глав держав і урядів, а також паризької філармонії в північній частині міста - там відбудеться концерт, на якому будуть присутні багато зарубіжних гостей.

Крім того, поліцейські забезпечуватимуть порядок під час демонстрацій. Так, на узгодженій акції проти президента США Дональда Трампа, за оцінкою поліції, очікується кілька тисяч чоловік. Правоохоронні органи беруть до уваги можливість заворушень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ