Підтримати нас

У Німеччині відкрили виставку "Я малюю МИР" від Херсонської художньої школи

01 вересня 2024 14:20
177
Поширити:
Фото: Херсонська МВА

У Німеччині в культурному домі міста Нінбург відкрили виставку дитячого малюнку "Я малюю МИР" мистецького проєкту Херсонської художньої школи та Естафети Миру "Золотого Мольберту" (Львів).

Про це повідомляє Херсонська МВА.

У дописі йдеться, що до урочистостей долучився мер Нінбурга Ян Вендорф. Організувати виставку допомогла українська громада міста.

Результатом співпраці Херсона та Львова стала організація та проведення протягом 2022-2024 років близько 40 виставок дитячого малюнку у більш ніж 20 країнах світу – у Чеській Республіці, Німеччині, Тайвані, Мексиці, Болгарії, Великій Британії, США, Ірландії та багатьох інших.

  • Цьогоріч Україна бере участь у фестивалі “Burning Man” у США. Скульптуру, натхненну іронічним мемом “It's Fine”(“Все добре”), створив український художник Олексій Сай та його команда.
  • Виставка до Дня Незалежності України в галереї "ВВ Art Gallery” херсонської художниці Богдани Баришевої відкриється 24 серпня о 17:00 і експонуватиметься до 24 вересня. Вхід до галереї безплатний.
  • 23 серпня о 17:00 у музеї "Літературне Придніпров'я" в Дніпрі відбулася презентація книги історій жителів Херсонщини від проєкту Lament of Kherson region.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів