Підтримати нас

У Міноборони залишився один контракт із родиною Гринкевичів, що пов'язаний із Херсонською областю

Vgoru
Автор статті
10 січня 2024 07:33
685
Поширити:

У Міністерства оборони України залишився один контракт із компанією, яка пов'язана із родиною Гринкевичів, щодо постачання харчування військовим у Херсонській та Миколаївській областях.

Про це повідомив заступник Міністра оборони України Віталій Половенко.

За його словами, ця угода була укладена департаментом ресурсного забезпечення, який наразі розформовують, за результатами тендера ще до затримання львівського бізнесмена.

Віталій Половенко написав, що контракт діє з 1 січня по 1 квітня, але якщо будуть знайдені порушення в результаті службових перевірок, контракт розірвуть достроково.

29 грудня 2023 року правоохоронці затримали Ігоря Гринкевича за спробу дати хабар у 500 тисяч доларів одному з керівників ДБР для повернення майна, вилученого в підконтрольних йому компаній. Зазначається, що бізнесмена називають одним із найбільших постачальників Міноборони. Підконтрольні йому компанії виграли 23 тендери на 1,5 мільярда гривень на постачання одягу для Міноборони. Правоохоронці виявили повне невиконання 6 контрактів. Щонайменше за 7 договорами підприємства поставили товар на склади військових частин лише в невеликій кількості, але отримали державні кошти за повне виконання зобов'язань.

Також, встановлено, що 8 договорів виконані із запізненням від 3 до 5 місяців.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ