Підтримати нас

У Мінісоцполітики обіцяють громадянам України нову грошову допомогу

Vgoru
Автор статті
08 червня 2022 09:55
1,033
Поширити:

Яким категоріям вона призначена,  повідомила  пресслужба Мінсоцполітики. 

На її сторінці детально розписана вся процедура. Отже, малозабезпечені родини з територій, на яких  точилися бої, отримуватимуть по 2,5 тис. гривень на кожного члена сімї упродовж трьох місяців. Але для цього родина повинна мати статус малозабезпеченої  та  реєстрацію в Мінсоцполітики. А ще до 24 лютого мешкати в одній із громад Донецької, Луганської, Запорізької, Житомирської, Київської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей. І навіть якщо сімя потім виїхала на безпечну територію, вона все одно підпадає під категорію таких, що мають право на нову допомогу.

Принаймні,  як запевняють у Мінсоцполітики, там є реєстри таких сімей,  на  підставі яких і призначатимуть  допомогу. На неї треба очікувати в перші тижні поточного місяця.

«Кошти  перекажуть безпосередньо голові домогосподарства: переказом на банківський рахунок, інформація про який зареєстрована в Мінсоцполітики, або готівкою, яку можна буде отримати в будь-якому відділенні ПриватБанку», – пояснили у пресслужбі.

 Спочатку голові домогосподарства  надійде SMS-ка, а потім і повідомлення про зарахування грошей.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ