Підтримати нас

У Херсоні зареєстровано перший випадок захворювання на коронавірусну інфекцію

Автор статті
02 квітня 2020 04:12
709
Поширити:

У Херсоні зареєстровано перший випадок захворювання на коронавірусну інфекцію. Це 42-річний мешканець  Херсона, який потрапив до лікарні з пневмонією.

Про це повідомляється на сайті Херсонської міської ради.

"На жаль, сьогодні о 16:00 факт зараження підтвердив другий розгорнутий тест на коронавірус" - йдеться у повідомленні.

Усі лікарі, які контактували з хворим, вже відправлені на обсервацію.

Члени сім'ї хворого - батько, мати, дружина і дитина -  також знаходяться на обсервації.

Дезінфекція під'їзду багатоквартирного будинку, в якому проживає сім'я госпіталізованого херсонця, буде проведена найближчим часом. Будинок знаходиться в мікрорайоні Шуменський.

Крім цього, як зазаначається, 1 березня, рівно опівночі, Херсон буде закритий на карантин. На його в'їздах і виїздах буде встановлено 5 блокпостів.

"Просимо херсонців зберігати спокій, залишатися вдома і при наявності найменших симптомів відразу звертатися до свого сімейного лікаря. Ви повинні знати, що міська влада, лікарі, МНС, правоохоронці роблять все можливе, аби локалізувати проблему. Ми будемо постійно інформувати вас стосовно поточної ситуації та заходів, які проводяться у зв'язку з пандемією. Але від вас теж багато залежить. Допоможіть нам не допустити поширення коронавірусної  інфекції. Залишайтеся вдома! Бережіть себе та своїх близьких!" - повідомляє міська рада.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ