Підтримати нас

У Херсоні водій маршрутки побив дитину-пільговика

Vgoru
Автор статті
04 липня 2017 06:19
612
Поширити:

У Херсоні водій маршрутки побив 15-річного підлітка-пільговика. Водій не повірив, що у дитини дійсне посвідчення і забрав його.

Коли ж хлопець захотів забрати документ, чоловік вдарив його по обличчю на очах у пасажирів. Про це передає replyua.net з посиланням на ТСН.

15-річний Артур Турчин каже, що ввечері маршрутка була напівпорожня, посвідчення він показав при вході, а водій вирішив, що воно прострочене. Однак, переконує хлопець, документ дійсний. «До 2019 року. Тут все друку стоять, все стоїть», - говорить він. На удар в обличчя підліток нарвався, коли хотів забрати своє посвідчення у водія назад. «Це мій особистий документ. І він такий: що? Розгортається і дає мені по обличчю. У мене потекла кров», - розповів постраждалий юнак. Хлопець просто з салону викликав поліцію, патрульні швидко знайшли автобус, опитали водія і відпустили продовжити маршрут, однак кримінальне провадження відкрили.

«Післі встановлення всіх свідків, допиту всіх сторін даної події, будуть направлені матеріали в місцеву прокуратуру для вирішення питання про пред'явлення підозри», - розповів заступник начальника слідчого відділення Дніпровського відділу поліції Херсона Денис Лелюк. Сам водій ситуацію не коментує. На транспортному підприємстві кажуть, що від роботи чоловіка відсторонили, однак звільняти поки не збираються. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ