Підтримати нас

У Херсоні влаштовують ярмарок на підтримку волонтерки Валентини Крицак

Автор статті
11 травня 2016 14:00
690
Поширити:

Відома волонтерка Валентина Крицак, яка врятувала не один десяток життів українських воїнів, наразі сама потребує допомоги.

Про це написали на вілповідній сторінці у Фейсбук:

"На жаль, стан здоров’я Валентини погіршився. Як і раніше, вона потребує коштів для продовження лікування та нашої з вами моральної підтримки. Тому ми вирішили разом із «Кулінарною Сотнею Херсонщини» влаштувати черговий ярмарок на підтримку Валентини Крицак. У «Кулінарної Сотні» завжди є свіжі смаколики, а волонтери знову зібрали цікаві речі для продажу: вишиванки, книги, хенд-мейд у великій кількості.

Логічним буде ярмарок, влаштований у День Вишиванки. Це день, коли об’єднуються патріоти України. Однією з таких і є Валюша Крицак. Вона доклала чимало зусиль, аби День Вишиванки в Херсоні святкували з душею.

Приєднуйтесь до нас 19 травня 2016 року з 12.00 до 19.00 на Площі Свободи. Якщо Ви можете допомогти новими цікавими товарами для продажу, ласкаво просимо – відписуйтесь у цьому заході. Так само, якщо є бажання допомогти в якості волонтерів під час ярмарку.

У кого є бажання допомогти безпосередньо Валентині, номер її картки Приватбанку: 5168 7556 1218 5120". - йдеться у повіомленні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ