Підтримати нас

У Херсоні відкрили модернізовану водно-тренажерну станцію

Автор статті
25 квітня 2019 10:00
651
Поширити:

У четвер, 25 квітня, у Херсоні відкрили модернізовану водно-тренажерну станцію Херсонської державної морської академії.

Про це повідомляєтсья на сайті Херсонської міської ради.

Модернізація водно-тренажерної станції закладу - спільний інвестиційний проект академії, Міжнародної ради морських роботодавців та Профспілки робітників морського транспорту України, що дозволив відремонтувати комплекс споруд на водоймі, здійснити благоустрій території, придбати сучасне обладнання.

«Завдяки оновленій тренажерній станції моряки відпрацьовуватимуть потрібні навички й мінімізують загрозу життю в екстремальних умовах. Окрім того, якісна підготовка морських фахівців зробить їх конкурентоспроможнішими на світовому ринку праці та позитивно вплине на престиж херсонської морської освіти», - зауважив міський голова Володимир Миколаєнко, що був присутній на відкритті.

Водно-тренажерна станція складаєтсья з великого бетонного пірсу, малого пірсу для швартування боту, пристрою для спуску/підйому шлюпок в ангар, плот-балки для рятувальних засобів тощо. Крім того, завершилася реконструкція ангару для зберігання та обслуговування плавальних засобів та адміністративної будівлі на місці дебаркадера.

Підготовка курсантів на станції відповідатиме усім вимогам Міжнародної морської організації (ІМО). Для цього на території облаштували 4 оснащені навчальні лабораторії, навчально-тренувальний медичний та рятувальний пости.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ