Підтримати нас

У Херсоні відкриють Центр обслуговування абонентів для мешканців Суворовського району

Vgoru
Автор статті
15 березня 2016 14:07
607
Поширити:

Мешканці Суворовського району оплачуватимуть комунальні послуги, звірятимуть платежі та оформлятимуть субсидію у власному Центрі обслуговування абонентів, який відкриють у березні 2016 року.

У грудні 2015 року жителі Таврійського мікрорайону звернулися до Володимира Миколаєнка із проханням створити подібний центр.

«Насправді це було б дуже зручно – платити за тепло, газ, воду і електроенергію чи звіряти платежі за місцем проживання, не витрачаючи час на поїздки», - розповідає голова ОСББ «Старт» Римма Цигульська, мешканка Таврійського мікрорайону.

Міський голова повністю підтримав таку ініціативу і от уже на найближчу сесію винесуть питання створення Центру обслуговування абонентів за адресою Генерала Алмазова (колишня Безродного), 41-а.

Центр планують відкрити у відремонтованому приміщенні теплопункту, який не використовується та знаходиться на балансі Херсонводоканалу.

«У цьому центрі мешканці Таврійського мікрорайону зможуть оплачувати комунальні послуги, звіряти платежі. Крім цього, тут будуть розташовані й термінали самообслуговування», - говорить головний інженер Херсонводоканалу Михайло Васильович Чемерис.

Також, за словами Михайла Чемериса, найближчим часом тут відкриють і відділ оформлення субсидій управління соціального захисту Суворовської районної у м.Херсоні ради.

Послугами Центру зможуть скористатися близько 17 тисяч херсонців, які проживають у Суворовському районі.

Звіряти платежі тут зможуть абоненти "Херсонгазу", "Херсонтеплоенерго" та "Херсонводоканалу".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ