Підтримати нас

У Херсоні сталася комунальна аварія

Автор статті
16 листопада 2019 15:25
683
Поширити:

У Херсоні сталася аварія на одній з ділянок каналізаційних комунікацій. Місцева мешканка поскаржилася журналістам, що брудна вода і відходи вже третій тиждень йдуть в грунтові води.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ. Також журналісти публікують відео, на якому видно масштаб аварії.

"І скільки це може тривати? Міська каналізація третій тиждень тече вулицею!! Палити листя не можна, а дихати міським лайном норм!", - обурюється жінка.

Місцеві жителі розповіли про жахливі деталі санітарної катастрофи. З'ясувалося, що дана проблема знаходиться під юрисдикцією Херсонського міськводоканалу та Інспекції з благоустрою і санітарного стану міста.

Самі жителі кажуть, що заступник начальника міськводоканалу допоміг чим міг, адже фінансів у даної організації на ліквідацію стихійного лиха немає! В Інспекції з благоустрою мешканці цієї ділянки отримали відповідь від голови Олени Мазур: "Потрібно колективне звернення від мешканців про наявність проблеми!".

Згідно відповіді, стає ясно, що для усунення прориву мережі, що знаходиться у комунальній власності, потрібно колективне звернення громадян.

"Громадян ця мережа ніяк не стосується, люди вмирають від смороду і купи фекалій. Вам не здається це маячнею? Скільки ще городяни терпітимуть сморід міської каналізації?", - запитує місцева мешканка.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ