Підтримати нас

У Херсоні відкрився “Музей виборчого трешу”

Автор статті
01 вересня 2020 01:47
764
Поширити:

Гречка, продуктові набори, шапки та навіть шкільні щоденники… Так, це те, чим політики зазвичай агітують виборців голосувати за них. Але віднедавна це ще й експонати в “Музеї виборчого трешу”.

Херсонський осередок громадського руху ЧЕСНО у партнерстві з Суспільним організували виставку засобів, якими українські політики намагаються підкупити виборців.

Окрім “хабарів” на виставці є й інші експонати — зразки незвичайної політичної реклами та чорного піару.

Для цієї виставки намагалися зібрати найцікавіші експонати, які б познайомили відвідувачів саме з херсонськими історіями “гречкосійства”.

Організатори кажуть, що до події готувалися 1,5 місяці та збирали зразки як нової, так і старої політичної агітації. Є справжні раритети!

Цікаво, що громадяни й самі можуть долучитися до експозиції — принести свої експонати. Підходить буквально все, що збереглося: одяг, канцтовари та шкільне приладдя, сувеніри, аптечки та навіть поліетиленові пакети з портретами політиків та символікою їх партій.

Таку виставку вперше відкрили у Києві у 2019 році. Цьогоріч вона відбувається у 8 містах: Одесі, Сумах, Черкасах, Черкасах, Житомирі, Херсоні, Кропивницькому та Чернівцях.

У Херсоні “Музей виборчого трешу” працюватиме до 31 вересня. Виставку можна відвідати у будні з 9:00 до 18:00 у філії Суспільного, що за адресою: вулиця Перекопська, 10. Вхід – вільний. Дотримання карантинних норм обов’язкове.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ