Підтримати нас

У Херсоні проходять заходи з охорони рибних запасів у водоймах міста

11 квітня 2019 14:07
776
Поширити:

Із 10 квітня по 15 червня здійснюватимуться заходи з охорони та відтворення рибних запасів у водоймах низов’я Дніпра, що входять до складу земель Херсонської міської ради.

Відповідне розпорядження видано міським головою.

На період нересту риби, згідно документу, заборонено:

- з 10 квітня по 15 червня вилов риби в річці Дніпро, в озерах, протоках, єриках, заплавах.

- вихід у водойми міста плавзасобів, що належать громадянам, підприємствам та організаціям, які оснащені стаціонарними та підвісними двигунами, якщо це не пов’язано зі здійсненням державного контролюта з виконанням господарських завдань.

- проведення різних видів робіт, які впливають на стан нерестилищі води, в тому числі днопоглиблювальних, вибухових, бурових, сейсмологічних тощо;

- будівництво тимчасових споруд для відпочинку на берегах річок, озер та на всіх островах.

Із 10 квітня по 15 червня дозволено любительське та спортивне рибальство однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега з дотриманням правил з набережних по просп. Ушакова та біля парку Слави.

Окрім того, з 1 травня по 15 червня дозволено проводити любительський лов оселедця та пузанка з човнів однією вудкою або спінінгом, оснащеним спеціальною підвіскою на акваторії по правому березі річки Дніпро від урізу води вглиб водойми до100 мвід лісгоспу сел. Антонівки вниз течією до пляжу «Лілея» м. Херсона (за винятком ділянки, яка складає 220 м по обидві сторони від центру мосту та міських пляжів).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ