Підтримати нас

У Херсоні пройшла спільна молитва за перемогу над ворогом та мир в Україні. ФОРОРЕПОРТАЖ

Vgoru
02 квітня 2017 12:55
646
Поширити:

Представники православних, греко-католицької та протестантських церков взяли участь у спільній молитви за Перемогу над агресором і за встановлення справедливого миру в Україні, яка пройшла у Херсоні на площі Свободи.

За перемогу та за мир молилися священики Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Автокефальної Православної Церкви, Греко-католицької церкви, а також пастори протестантських церков. 

«Ця наша молитва, - сказав священик УПЦ КП о. Сергій Чудінович, - молитва за мир. Но її не варто плутати з молитвами за мир, які проходять у церквах УПЦ МП. Там моляться за якийсь абстрактний мир, який повинен “впасти з неба”. Ми ж пов’язуємо досягнення миру тільки з перемогою над ворогами України». 

Такі молебни пройшли по всій Україні. Члени Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій звернулися до священнослужителів, релігійних проповідників та наставників, усіх вірних Церков і релігійних організацій провести в неділю, 2 квітня, спільну молитву за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру. Звернення підтримали чимало релігійних конфесій. Свій підпис під зверненням не поставив Глава УПЦ МП митрополит Онуфрій. У Херсоні також священики УПЦ МП не брали участь у спільній молитві.

${gallery:eb0770ced3bfb2828e41c74131658bd7}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ