Підтримати нас

У Херсоні почали працювати карантинні пости

Автор статті
03 квітня 2020 03:30
617
Поширити:

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Соvіd-19, у Херсоні почали працювати медико-санітарні карантинні пости.

У четвер, 2 квітня, відбулося облаштування карантинних постів у напрямках: Миколаїв, Берислав, Білозерка та Олешки, повідомляє сайт Херсонської міськради.

Цілодобово там чергуватимуть представники Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії та медики, які проводитимуть температурний скринінг громадянам, перевірятимуть документи та з’ясовуватимуть причину приїзду та фіксувати осіб, які повернулися з-за кордону. У разі виявлення людей із підвищеною температурою, ними будуть займатися медики, згідно окремого протоколу.

Усі, хто працюватиме на постах, будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.

Карантинні пости поки здійснюватимуть функцію контролю за переміщенням транспортних засобів, а в разі погіршення епідеміологічної ситуації та введення більш жорстких заходів карантину, їх функції будуть значно розширені.

«Оскільки в Херсоні та Херсонській області були зафіксовані випадки зараження коронавірусом, потрібно вжити усіх заходів для локалізації його можливого спалаху. Прошу всіх, хто зустрічає на своєму шляху карантинні блок-пости, реагувати на це спокійно та співпрацювати з ними» - зазначив перший заступник міського голови Ігор Козаков.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ