Підтримати нас

У Херсоні підписали меморандум із Міжнародною організацією праці

Автор статті
15 липня 2019 09:30
799
Поширити:

У Херсоні голова міської ради Володимир Миколаєнко, головний радник з технічних питань проекту МОП Джемал Ходжіч, представники громадських організацій, навчальних закладів, роботодавців та служби зайнятості підписали Меморандум про співпрацю щодо створення місцевого партнерства зайнятості.

Про це повідомляєтсья на сайті Херсонської міської ради.

Подія відбулася у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який ініціювала Міжнародна організація праці.

Очікується, що партнерство сприятиме підвищенню якості освіти, створенню нових робочих місць у Херсоні та позитивно вплине на розвиток туристичної галузі та готельно-ресторанного бізнесу міста, а також зменшить трудову міграцію.

«Сподіваюся, що підписання Меморандуму нам дозволить якісніше готувати трудові кадри для потреб міста та сприятиме реалізації трудового потенціалу молодих фахівців у межах нашого Херсона», - зауважив міський голова Володимир Миколаєнко під час зустрічі.

Реалізація проекту у місті розрахована на 3 роки.

Довідка. Широкомасштабний проект МОП, спрямований на створення інклюзивних можливостей працевлаштування, що фінансується урядом Данії, був офіційно започаткований у липні 2018 року. Данська підтримка є частиною тематичної програми сталого інклюзивного економічного розвитку, що входить до складу Данської програми сусідства (DANEP) на 2017-2021роки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ