Підтримати нас

У Херсоні п'яний водій влетів в електроопору

Автор статті
07 лютого 2020 05:00
515
Поширити:

Виклик про ДТП на Острівському шосе отримали патрульні вчора, 6 січня, близько 3-ї години ночі. Заявник повідомляв, що автомобіль Mazda 6 наїхав на електроопору та загорівся. Інспектори негайно вирушили за адресою.

На місці поліцейські побачили палаючий автомобіль. Майже одночасно з охоронцями порядку прибули й рятувальники, полум’я оперативно загасили. Свідки пригоди вказали на чоловіка, який перебував за кермом у момент ДТП.

Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Громадянину патрульні викликали карету швидкої, однак після огляду від допомоги лікарів той відмовився. Інспектори ж помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що вживав спиртне. Зі слів чоловіка, пив горілку і пив багато. А потім сів за кермо, щоб доїхати додому. І навіть справжня заметіль не стала йому перепоною.

Поліцейські встановили, що під час руху 46-річний водій не був уважним, не дотримався безпечної швидкості, не впорався з керуванням і здійснив наїзд на електроопору. Від проходження у встановленому законом порядку огляду на стан сп’яніння за допомогою алкотесту "Драгер" на місці або в медичному закладі чоловік відмовився. Також патрульні встановили, що один протокол за керування в нетверезому стані він вже має. Однак рішення за ним суд ще не виніс.

Тож на водія інспектори склали адмінпротоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль поліцейські евакуювали на арештмайданчик.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ