Підтримати нас

У Херсоні обговорювали пріоритетні завдання поліцейських підрозділів превенції

Автор статті
16 лютого 2020 08:06
172
Поширити:

В обласному главку поліції під головуванням заступника начальника ГУНП в Херсонській області Дениса Захарченка відбулася робоча нарада підрозділів блоку превенції щодо підсумків їх роботи за минулий рік та наведення перспектив служб.

Участь в обговоренні взяли керівники підрозділів превентивної діяльності всіх районів області.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Денис Захарченко зазначив, що за підсумками 2019 року підрозділи превенції поліції Херсонщини гідно виконали покладені на них завдання, на належному рівні забезпечили правопорядок і безпеку громадян.

На початку заходу полковник поліції Денис Захарченко відзначив Подяками ГУНП найкращих співробітників та колективи. Кращим колективом секторів реагування патрульної поліції став колектив Великоолександрівського відділення поліції. Найкращими ювенальними поліцейськими стали Олександр Токар зі Скадовського відділення поліції, Іван Кудряшов з Каланчацького відділення поліції та Олександр Тесля з Бериславського відділу поліції. А колектив сектору превенції Бериславського відділу поліції визнано кращим серед усіх підрозділів превенції області.

Після обговорення результатів діяльності за 2019 рік, на нараді йшлося про заходи щодо зменшення вуличної злочинності, реагування на повідомлення про правопорушення, забезпечення безпеки масових заходів, взаємодію з громадськістю та протидію домашньому насильству.

Пріоритетом у роботі залишається удосконалення діяльності підрозділів превенції з питань безпеки громадян шляхом взаємодії поліції та громади на засадах партнерства відповідно до концепції Community policing. З цією метою у сільській місцевості продовжують відкриватися «центри безпеки» - постійно діючі поліцейські станції, де дільничні офіцери поліції оперативно надають допомогу населенню. Нині на Херсонщині працюють 12 поліцейських станцій.

Задля зменшення вуличної злочинності в обласному центрі та районах продовжують працювати спільні патрулі працівників поліції, нацгвардійців, прикордонників та поліції охорони, які проводять спільні рейди, спрямовані на виявлення та припинення правопорушень.

Як зазначив заступник начальника ГУНП Денис Захарченко, у планах на найближчий час – реалізація в області проекту «Поліцейський офіцер громади», покликаний забезпечити швидке реагування на проблеми людей і підтримувати правопорядок на території.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ