Підтримати нас

У Херсоні на Центральному ринку виявили порушення

Автор статті
05 травня 2020 15:00
606
Поширити:

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області продовжують слідкувати за дотриманням усіх необхідних вимог для роботи в умовах карантину на продовольчих ринках.

Так, 5 травня на Центральному ринку Херсона спостерігалось збільшення кількості відвідувачів. На вході усім покупцям проводять термоскринінг. На території ринку, як і обіцяло керівництво, запрацював гучномовець, який доносить інформацію щодо дотримання правил карантину. На території проводиться дезінфекція.

Проте деякі продавці почали нехтувати карантинними вимогами.

- У місцях, де продають посадковий матеріал і овочі, деякі місця не облаштовані захисними екранами. У постанові Головного санітарного лікаря України вказано, що однією з умов функціонування продовольчих ринків в умовах карантину є обов’язкова наявність захисного екрану з пластику або плівки між продавцем і покупцем. Також, деякі продавці носять захисні маски неналежним чином, тобто на підборідді. Фіксували роботу невеличких магазинів, які до 12 травня не мають права працювати. Після зауважень керівництву ринку порушники припиняли роботу. Про усі виявлені недоліки ми повідомили керівництву ринку, воно працює над їх усуненням. - зазначив начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Тарас Година-Арюпін.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ