Підтримати нас

У Херсоні до Дня Святого Миколая провели благодійні заходи. ФОТО

Vgoru
Автор статті
19 грудня 2015 18:30
633
Поширити:

Учні шкіл міста за ініціативою молодіжної організації “АртХаос” зібрали солодощі та іграшки для дитей-сиріт, які виховуються у прийманих родинах та у дитячих будинках.

Також під час святкових урочистостей, які проводилися у центрі міста, на площі Свободи, був організований збір подарунків, які волонтери відправили у зону АТО.

Херсонці зібрали ялинкові прикраси для дитячих закладів Луганскої області.

Також з усієї Херсонської області збирали янголів, які будуть передані у “Музей на крилах”. Він відкрився у місті Кремінна Луганської області 21 листопада, у день Гідності, за ініціативою десятирічної Полини Туфекчі, переселенки з окупованого Луганська. Вона якось сказала матері: “Від нас відлетіли всі ангели, тому почалася війна”. Про це почули представники громадянськості до духовенства. Так виникла ідея створити Музей ангелів, або «Музей на крилах», у якому організатори хочуть зібрати фігурки ангелів з України та інших країн світу. Музей розміщений у бібліотеці Кремінського Свято-Сергіївського чоловічого монастиря.

На День Святого Миколая пройшла акція “Різдвяний пряник для бійців АТО”, під час якої були зібрані святкові солодощі для вояків 79-ї аеромобільної та 56-ї мотострілецької бригад, які зараз знаходиться у зоні бойових дій.

Також у цей день у Херсоні пройшов святковий ярмарок та відкрилися міська і обласна ялинки.

${gallery:8ffe57232a5787a5c447af68cdfea659}

 

 

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ