Підтримати нас

У Каховці поліція викрила наркопритон

Автор статті
13 грудня 2019 13:00
688
Поширити:

Поліцейські викрили наркопритон, який влаштував вдома мешканець міста Каховка, що в Херсонській області.

Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Херсонської області.

У Каховський відділ поліції звернулися жителі району Свєтлово міста Каховка. Вони просили вжити заходи до місцевого жителя, який не лише збирав у себе вдома наркозалежних, а продавав їм наркотики. Після чого клієнти йшли вживати опій і канабіс у сусідній під’їзд та біля магазину, чим сильно лякали громадян, особливо дітей.

Поліцейські відреагували і виїхали за вказаною адресою. Правоохоронці встановили, що раніше судимий за наркозлочини 41-річний власник квартири перетворив оселю в місце для незаконного виготовлення, продажу та вживання наркотиків місцевими наркозалежними. Для того, щоб потрапити у квартиру, клієнти називали паролі, які постійно змінювалися.

Працівники поліції провели санкціонований обшук в оселі. На той час там знаходилися власник та двоє чоловіків, які вживали наркотики. Господар чинив опір та намагався знищити речові докази, кинувши їх в унітаз та ховаючи під лінолеум. Поліцейські вилучили канабіс, велику кількість медичних шприців із залишками ацетильованого опію, значну кількість поліетиленових пакетиків з кристалічною речовиною, схожу на психотроп, 5 саморобних пристроїв для куріння коноплі, посуд для виготовлення наркотиків та гранату Ф-1.

Як повідомив начальник Каховського відділу поліції Олексій Войчек. нині відпрацьовуються зв’язки зловмисника та встановлюються особи, які постачали йому наркотики. Усе вилучено та направлено на дослідження.

Відкрите кримінальне провадження за ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Після отримання результатів експертиз буде вирішуватися питання про відкриття проваджень за ст.311 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів», ст.317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» КК України.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ