Підтримати нас

У Каховському районі чоловік забив знайомого до смерті через борг

Автор статті
10 лютого 2020 12:00
173
Поширити:

У Каховський відділ поліції звернулась місцева жителька. Жінка розповіла, що вранці прийшла провідати 61-річного батька і виявила його на підлозі у непритомному стані.

У чоловіка були садна на голові та гематоми на обличчі. Потерпілого одразу доставили до районної лікарні. Врятувати його не вдалось, чоловік помер у реанімаційному відділенні.  За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми.

Оперативники перевірили коло знайомих загиблого та одразу встановили підозрюваного. Ним виявився 37-річний односелець потерпілого, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Затриманий пояснив, що ввечері прийшов в гості до потерпілого, разом вони вживали алкогольні напої. Під час застілля гість згадав, що позичав гроші господарю будинку, але той не хотів їх повертати. Через це між чоловіками почалась бійка.

Гість декілька разів вдарив товариша в обличчя та по голові. Після завершення конфлікту він пішов додому, а господар залишився лежати на підлозі, де наступного дня його знайшла донька.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років). Наразі слідство триває. Поліцейські встановлюють усі обставини злочину.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ