Підтримати нас

У Херсоні затримали “закладника” з дозами амфетаміну на чверть мільйона

Автор статті
19 березня 2021 09:54
848
Поширити:

"Закладка" наркотиків - один із найпоширеніших злочинів у наші дні. Як стверджують правоохоронці, "вирахувати" таких наркодилерів складно. Проте, днями в Херсоні поліція все ж затримала дилера-закладника, у якого вдома виявили одразу 508 доз амфетаміну.

Як повідомляє відділ комунікацій поліції Херсонщини, це "добро" оцінюється на чорному ринку приблизно в чверть мільйона гривень.

Оперативники після отримання інформації встановили, що 45-річний чоловік замовляє наркозілля через один із месенджерів в інтернеті.

Начальник Управління карного розшуку поліції Херсонщини Денис Карімов розповів, що підозрюваний збував наркотичні засоби у Херсоні, розвозячи їх по “точках” на власному автомобілі. З “клієнтами” чоловік не спілкувався: отримував гроші на картку, після чого вказував покупцям геолокацію та фотографував місце схову.

Нині поліція встановлює інших можливих учасників, причетних до збуту амфетаміну.

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите  кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу  “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів”. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ