Підтримати нас

У Херсоні затримали чоловіка та вилучили наркотиків на 100 тисяч гривень

Vgoru
Автор статті
16 листопада 2023 15:46
2,129
Поширити:

Правоохоронці викрили 46-річного чоловіка, який збував жителям Херсона психотропну речовину «солі». Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна. 

Про це повідомила поліція Херсонської області.

Зазначається, що затриманий приймав замовлення в месенджерах та робив «закладки».

Правоохоронці стверджують, що він замовляв наркотичні речовини через телеграм-канал. Підозрюваного затримали біля пошти з посилкою.

Під час особистого огляду в чоловіка виявили 3 зіп-пакети з кристалічною речовиною, схожою на небезпечний наркотик, вагою близько 50 г. Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить орієнтовно 100 тисяч гривень, йдеться в дописі.

Фото зі сторінки поліції

Також у будинку підозрюваного поліціянти виявили та вилучили пакувальний матеріал, зіп-пакети, ізоляційну стрічку різних кольорів, електронні ваги, висушену речовину рослинного походження, стартовий пакет та 9 згортків із невідомою речовиною, схожою на наркотичну. Усе вилучене направлено на дослідження. 

Наразі суд обрав чоловіку запобіжний захід – тримання під вартою.

Раніше на одному з блокпостів Херсонської області правоохоронці й військові зупинили автомобіль, в якому виявили коробку з наркотиками. Пасажира й водія затримали. 

Нагадуємо, визнано винним та засуджено на 9 років із конфіскацією майна жителя Херсона за незаконне придбання, зберігання та збут психотропної речовини в особливо великому розмірі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ