Підтримати нас

У Херсоні поліція знешкодила предмет, схожий на вибухівку

12 лютого 2021 09:39
774
Поширити:

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонщини, вчора, 11 лютого, пізно ввечері в «Єдиний центр 102» поліції  зателефонував 55-річний житель обласного центру.

Він повідомив, що в районі перехрестя проспекту Ушакова та вулиці Пугачова біля входу до однієї з банківських установ лежить підозрілий предмет. Туди терміново виїхали слідчо-оперативна група Херсонського районного управління поліції, спеціалісти-вибухотехніки обласного главку поліції, екіпажі патрульної поліції.

Як розповів начальник вибухотехнічного відділу Олександр Козюра, патрульні забезпечили об’їзд транспортними засобами цієї ділянки вулиці, працівники районного управління перекрили рух для пішоходів, а вибухотехніки оглянули підозрілий предмет. Нижня його частина за зовнішніми ознаками нагадувала обмотану в папір протитанкову міну. За своєю кваліфікацією такі предмети відносяться до тих, що підлягають негайному знешкодженню на місці, що й було зроблено зарядом малої потужності без загрози спричинення будь-яких ушкоджень громадянам, які мешкають поблизу.  

Під час огляду залишків знешкодженого предмета було встановлено, що реальної загрози він не становив та вибухонебезпечних елементів у собі не містив. Поліцейські вживають заходи для встановлення особи, яка залишила цей предмет, для притягнення до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ