Підтримати нас

У Херсоні поліція розслідує ДТП, в якому постраждали жінка та її син

20 вересня 2021 10:34
985
Поширити:

Пішохідний перехід на вулиці Перекопській у Херсоні, де з одного боку вулиці - стадіон "Кристал", а з іншого - площа перед кіноконцертним залом "Ювілейний", можна вважати одним із найбезпечніших з точки зору дорожньо-транспортної ситуації. Проте навіть на цій ділянці нерідко трапляються ДТП.

Так сталося і ввечері в неділю, 19 вересня.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонщини, приблизно о 16:00 37-річна водійка автомобіля "Nissan Juke" скоїла наїзд на 32-річну жінку та її 8-річного сина, які переходили дорогу. Обоє постраждалих з травмами різного ступеня були доставлені в лікарню.

За даним фактом слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами” Кримінального кодексу України. 

У поліції повідомляють,  заради об'єктивного розслідування ведеться розшук можливих свідків та очевидців ДТП з проханням зателефонувати за номером: 099-952-75-24 або “102”. Анонімність гарантується.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ