Підтримати нас

У Генічеську ліквідували пожежу

07 червня 2017 06:00
184
Поширити:

6 червня о 23:39 на номер Служби порятунку «101» м. Генічеськ надійшло повідомлення  про те, що у підвальному приміщені 5-ти поверхового житлового будинку на вул. Курасова сталася пожежа.

На місце події одразу виїхало два відділення чергового караулу 7-ї ДПРЧ. На момент прибуття вогонь розповсюджувався по дерев’яних стелажах та домашніх речах всередині підвального приміщення. На гасіння пожежі в складі ланки газодимозахисної служби було подано один ствол «Б». О 00:10 пожежа була локалізована, а о 00:53 ліквідована на площі 11 кв. м.

Встановлено, що на момент займання у підвалі знаходився його власник, 72-річний мешканець цього ж будинку. Його до прибуття рятувальників вивели з приміщення сусіди і викликали карету швидкої допомоги. Чоловіка госпіталізували до Центральної районної лікарні з ознаками отруєння чадним газом.

Завдяки чітким діям рятувальників не допущено розповсюдження вогню на сусідні підвальні приміщення та квартири мешканців будинку. На місці події працювало 2 одиниці техніки та 8 рятувальників.

Причина пожежі встановлюється.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ