Підтримати нас

У двох районах Херсонщини поліцейські вилучили наркотики

22 березня 2019 17:00
227
Поширити:

За добу поліцейські Скадовського і Олешківського районів вилучили місцевих жителів марихуану, психотропну речовину PVP та медичні шприци, наповнені наркотичною речовиною.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Так, у Скадовському районі під час санкціонованого обшуку в будинку 50-річного чоловіка поліцейські виявили медичні шприци з наркотичною речовиною, 4 паперові згортки з канабісом і особливо небезпечну психотропну речовину PVP. Власник пояснив, що наркотики йому потрібні для власного вживання. Поліцейські встановлюють походження наркотиків та перевіряють причетність чоловіка до можливого збуту психотропних речовин.

Також наркотичну речовину зберігали двоє жителів Олешківського району, які раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за наркозлочини. В ході обшуків у них виявили та вилучили марихуану. Вилучена наркотична речовина направлена на експертизу

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів