Підтримати нас

У державній зраді підозрюється експоліціянт із Генічеська на Херсонщині

Автор статті
07 квітня 2024 14:26
282
Поширити:

ДБР заочно повідомило про підозру в державній зраді 55-річному жителю Генічеська на Херсонщині Віктору Дорожу. 

Про це йдеться в тексті підозри.

За даними слідства з 20 травня 2022 року й дотепер Дорож обіймає посаду окупаційного т.в.о. заступника начальника незаконного відділу поліції громадської безпеки Генічеського районного відділу поліції ГУ МВС у Херсонській області. Так він порушив присягу працівника поліції.

Як стверджують правоохоронці, підозрюваний вчиняв репресивні заходи до місцевих жителів.

До повномасштабного вторгнення Віктор Дорож обіймав посаду старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції Генічеського райвідділу поліції ГУНП в Херсонській області, йдеться в тексті. Чоловік зареєстрований у місті Генічеськ Херсонської області.

  • Херсонський міський суд заочно визнав винним у колабораціонізмі та дав 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна експоліціянту з Херсонщини 26-річному Сергію Калініну. Також його позбавила спеціального звання «сержант поліції».
  • Служба безпеки та Національна поліція встановили 26 людей, які обійняли посади в незаконному головному управлінні МВС РФ Херсонської області. Їх включили до складу нелегітимної організації відділу міністерства внутрішніх справ РФ “Каховський”.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ