Підтримати нас

У День Незалежності у Херсоні буде частково обмежено рух громадського транспорту

Vgoru
Автор статті
23 серпня 2016 01:54
214
Поширити:

24 серпня, у день святкування 25-ої річниці незалежності України, в Херсоні буде частково обмежено рух громадського транспорту у зв`язку із проведенням урочистих заходів впродовж дня.

Так, на ділянці проспекту Ушакова від зупинки «Площа Свободи» й до будівлі ЦУМу матимуть змогу рухатися тільки тролейбуси. Для маршрутних автобусів та інших автомобілів з 8.00 до 22.00 рух буде перекрито.

Про це було повідомлено сьогодні, під час проведення засідання з підготовки та відзначення у Херсонській області 25-ої річниці незалежності України, яке проводилося в облдержадміністрації під головуванням першого заступника голови ОДА Валентини Січової.

Учасники засідання разом із представником Головного управління Національної поліції в Херсонській області одностайно прийняли рішення про обмеження транспортного руху, тому що саме на площі Свободи перед будівлею обласної державної адміністрації впродовж дня будуть проводитися урочистості й концертні програми, приурочені до свята, а тому потрібно бути впевненими у безпеці учасників та гостей цих заходів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ