Підтримати нас

У Бериславській РВА на Херсонщині заборонили використовувати Telegram

03 жовтня 2024 16:43
83
Поширити:
Фото: Pexels

Для забезпечення захисту робочої інформації співробітникам Бериславської районної військової адміністрації Херсонської області заборонили використовувати месенджер Telegram.

Про це йдеться в розпорядженні начальника Бериславської РВА Володимира Літвінова.

З документа відомо, що заборонено передавати інформацію, яка пов'язана з роботою, а також комунікувати зі службовою метою через Telegram.

Також заборонили встановлювати та використовувати додаток Telegram та/або вебверсію на службових і особистих комп’ютерах працівників, що використовують для роботи в Бериславській РВА. 

  • У вересні Рада національної безпеки і оборони України заборонила працівникам органів державної влади, військовослужбовцям, працівникам сектору безпеки і оборони, а також підприємствам критичної інфраструктури встановлювати та використовувати Telegram на службових пристроях.
  • У прямому ефірі "Вгору" експерт з інформаційно-комунікаційних інтернет-технологій Юрій Антощук розповів, що рішення РНБО про заборону  Telegram має рекомендаційний характер. Вона не стосується офіційних каналів органів державної влади. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів