Підтримати нас

Тигри йдуть: що потрібно знати про сьогоднішній Марш

Vgoru
15 жовтня 2017 06:45
202
Поширити:

У неділю, 15 жовтня, у Києві на Марш за права тварин зберуться активісти з усієї України. Їх мета – вимагати заборони на використання тварин у цирках та у сфері розваг.

Всеукраїнський марш за права тварин стартує 15 жовтня о 12.00 від парку ім. Т.Г. Шевченка. Учасники акції одягнуть на себе маски тварин, які пропонують роздрукувать самостійно.

«Ми вийдемо для того, аби покласти край знущанням над тваринами в цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на гуманне ставлення до тварин», – говориться у заяві громадської організації UAnimals.

Захисники прав тварин закликають свої прибічників вийти на акції протесту і в інших містах України. Крім Києва, марш за права тварин запланований у Львові, Одесі, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Ужгороді, Житомирі, Маріуполі, Кривому Розі, Кропивницькому, Миколаєві, Кам’янському, Рівному та Івано-Франківську.

Додамо, свою підтримку заходу вже встигли висловити тисячі киян, активістів, громадських діячів і українських зірок. Серед них Onuka, Джамала, Катя Чілі, Яна Клочкова та й інші.

 

 

марш защиты животных

Маска ведмедя, яку пропонується одягнути на Марш за права тварин

4 жовтня відзначався Всесвітній день тварин. Червона книга називає не менше сотні видів, які опинилися на межі існування.

Нагадаємо, нещодавно у Рівному загинув жираф, який належав гастрольному цирку «Кобзов». Циркова тварина прожила лише 10 років, хоча строк життя жирафів на волі досягає 30 років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ