Підтримати нас

Танцювальний колектив з Таврійська тріумфально виступив на болгарському фестивалі

Автор статті
10 вересня 2020 09:00
795
Поширити:

Юні хореографічні таланти з міста Таврійськ Херсонської області в буквальному сенсі слова підкорили своїми виступами Болгарію.

Як повідомила директорка Таврійського Будинку культури Зоя Штефан, колектив хореографічної студії БК «Грація» посів два перших місця в дистанційному ІХ Міжнародному шоу-фестивалі талантів «ZaГрай entertainment fest літо-2020».

Хореографічна студія представила на конкурс відеоматеріали виступу дуету Олени Решетняк і Аліни Бриль з композицією «Поклич» та композиції за участі шести «грацій».

Організатори шоу-фестивалю нагородили дівчат Дипломами І ступеню, медалями та кубками. Окрему подяку – за активну професійну діяльність з обдарованими дітьми і за сприяння формуванню нової творчої еліти на міжнародному рівні - отримала художня керівниця студії «Грація» Аліна Ольховська.

Також в якості заохочувального призу творчий колектив «Грація» отримав сертифікат на тисячу євро для участі наступного, 2021 року, в одному з фестивалів дитячого творчого табору «Разом» (Болгарія).

ІХ Міжнародний шоу-фестиваль талантів «ZaГрай entertainment fest літо-2020» проходив 16-30 серпня в Болгарії в місті Китен.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ