Підтримати нас

Світлини Олександра Корнякова передали до Державного архіву

Vgoru
Автор статті
22 червня 2023 08:30
863
Поширити:

Сьогодні, 22 червня, знімки фотокореспондента медіаплатформи “Вгору” Олександра Корнякова передали до Державного архіву Херсонської області.

Ірина Лопушинська, директорка архіву, зазначила, що після того, як установа пережила окупацію, розкрадання з боку окупантів, зазнала руйнувань, світлини Олександра – це цінний дар, який допоможе зберегти історію міста.

“У такий нелегкий час, коли поповнюється наша колекція, коли ми отримуємо високоякісні художні фото, які розповідають про дуже болючі сторінки історії міста і водночас про героїчні сторінки історії Херсона. Ми пишаємося тим, що Олександр згодився з нами співпрацювати.”

На світлинах відображений період окупації Херсона. Величезна добірка фото з мітингів спротиву херсонців російській окупації.

“У переддень нашого професійного свята, День державної служби – це дуже гарний для нас подарунок”, — сказала директорка Державного архіву Херсонської області.

Президент нагородив фотокореспондента “Вгору” Олександра Корнякова орденом «За заслуги»

Нагадуємо, що 18 травня в Херсонському обласному краєзнавчому музеї відкрили виставку «Херсон-2022: Хроніки деокупації». Серед експонатів є півсотні знімків фотокореспондента медіаплатформи "Вгору" Олександра Корнякова.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ