Підтримати нас

Судитимуть депутата: обійняв посаду головного спеціаліста відділу взаємодії зі ЗМІ на Херсонщині

03 травня 2024 14:30
474
Поширити:

Судитимуть депутата Новокаховської міськради за колабораціонізм. Він обійняв посаду незаконного головного спеціаліста відділу взаємодії із засобами масової інформації в окупаційному Міністерстві сільського господарства та рибальства Херсонської області. 

Про це йдеться на сторінці Херсонської обласної прокуратури.

За даними слідства, чоловік у березні 2022 року очолив відділ взаємодії із засобами масової інформації в захопленому Міністерстві.

Він формував та розвивав підрозділ, популяризував систему незаконних органів влади у галузі сільського господарства та рибальства на території Херсонщини.

Чоловіку загрожує ув'язнення від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна або без такої.

  • Слідчі Тернопільського управління СБУ повідомили про підозру в колабораціонізмі ексдепутату Каховської міської ради від забороненої проросійської політичної партії «Опозиційний блок» Івану Короткому. Він обійняв посаду в незаконно створеному ГУ міністерства внутрішніх справ РФ у Херсонській області.
  • Судитимуть депутата Генічеської міськради від ОПЗЖ та колишнього директора Азово-Сиваського Національного природного парку на Херсонщині.
     

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів