Підтримати нас

Суд зобов'язав Мангера носити електронний браслет

03 квітня 2019 06:24
548
Поширити:

Суд забов'язав Владислава Мангера, ймовірного організатора вбивства активістки Катерини Гандзюк, здати закордонний паспорт та вдягнув на нього електронний браслет. 

Про це повідомили активісти на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

За словами активістів, незважаючи на це, Мангера не посадили в СІЗО, а тому він може вільно пересуватись Україною. 

"Якщо б прокурори вміли відповідати на відверту брехню захисту Мангера, якщо б прокурори готувалися до засідань, то Мангер був би вже в СІЗО. Але замість прокурорів вкотре журналісти та активісти мають рятувати справу", – зазначили вони. 

У свою чергу подруга Гандзюк Марина Хромих на своїй сторінці у Facebook повідомила, що суд видалив з процесу щодо обрання запобіжного заходу Мангеру адвокатку Євгенію Закревську. 

"Якщо коротко і просто: Мангеру вручають підозру, починаються дивні речі (у когось ламаються замки, до когось невідомі залазять додому, за кимось стежать невідомі...), власне за Євгенією слідкували на машині з херсонськими номерами. Адвокати Мангера пропонують видалити Закревську з цього судового процесу, тому що вона тепер – потерпіла; суд задовольняє цю пропозицію", – розповіла вона. 

Суддя вирішив задовольнити прохання захисту частково. Засідання продовжилось, однак після його завершення диск із записом, на якому містяться заяви адвокатів, повинні були скерувати в поліцію для розгляду і можливого розслідування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ