Підтримати нас

Суд виніс вирок співробітнику окупаційної поліції в Каховці на Херсонщині

03 листопада 2023 12:05
378
Поширити:

Визнали винним у колабораціонізмі мешканця Генічеського району. Доведено, що 33-річний чоловік добровільно обійняв посаду “заступника начальника відділу суспільної безпеки” окупаційної “народної міліції” тимчасово окупованої Каховки на Херсонщині.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

Як зазначається, обвинувачений організовував роботу відділу псевдоправоохоронного органу, виконував інші завдання та функції покладені на нього. 

У повідомленні прокуратури, імовірно, ідеться про 33-річного Івана Денисюка. У публікації OSINT-агенції Molfar Іван Денисюк згадується як заступник начальника Каховського відділу поліції. Він є в базі “Миротворця”. 

Фото з бази "Миротворця"

У “Миротворці” є згадка про нього як про співробітника “народної міліції” в Каховці.

Фото з бази "Миротворця"

Відомо, що Іван Денисюк раніше працював помічником чергового чергової частини Каховського відділу поліції.

Як повідомляє прокуратура, чоловікові винесли вирок – позбавлення волі на 14 років із позбавленням права обіймати посади в органах держвлади та місцевого самоврядування на 15 років із конфіскацією майна.    

Нагадаємо, визнали винним у порушенні законів та звичаїв війни російського військового, причетного до терору жителів Нової Каховки. Командира тактичної групи одного з батальйонів нацгвардії РФ засудили до 12 років позбавлення волі.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів