Підтримати нас

Суд по підозрюваному у вбивстві Гандзюк знову перенесли

Автор статті
23 квітня 2019 01:00
609
Поширити:

У понеділок, 22 квітня, Шевченківський райсуд відклав розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу Ігорю Павловському, підозрюваному в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Відповідне рішення ухвалила суддя Олена Мєлєшак. Суддя зазначила, що пояснення з приводу відсутності Павловського на минулих засіданнях було надано.

"Суду надали відповідь про те, чого Павловського не доставляли стільки разів в суд. Тому що в нього було погіршення стану здоров'я. Деталі ми не можемо розголошувати. Є заява Павловського, що він відмовився від відеоконференцзв'язку. Також від слідчого надійшла сьогодні заява. Про те, що слідчий не може прибути в судове засідання у зв'язку з невідкладним слідчими діями", - сказала суддя Мєлєшак.

Адвокат Максим Болдін заявив в ході засідання, що його підзахисний перебуває під вартою буцімто безпідставно.

"Особа перебуває під вартою безпідставно із дня вручення нової підозри", - сказав адвокат.

Суд відклав засідання на сьогодні, 23 квітня, щоб зясувати, скільки клопотань адвокати Павловського подали до Шевченківського суду.

"Ми продовжимо засідання 23 квітня о 15.30. Наразі ми відкладаємо. Судді треба звернутися до канцелярії суду задля витребування пояснень щодо інших клопотань захисту , поданих до Шевченківського суду", - заявила Мєлєшак.

Сьогодні самого Павловського доставили на засідання суду. Він повідомив, що почувається нормально. Наразі його інтереси в суді представ

Зазначимо, що судове засідання по зміні запобіжного заходу Павловському переносили уже тричі через відсутність підозрюваного.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ