Підтримати нас

Справу “гєнічєскіх міліціонерів” розгляне Галицький райсуд Львова

Vgoru
01 грудня 2022 07:23
636
Поширити:

Поліціянти Львівської області скерували до суду справу “гєнічєскіх міліціонерів” – ексначальника охорони приватної фірми та колишніх міліціонерів. Про це повідомили в Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції.

У період окупації Херсонської області ексочільник охорони приватної фірми та ексміліціонери, які в різний час були звільнені зі своїх посад, очолили так званий «гєнічєскій отдєл міліциі». 

“Обвинувачені займалися підбором кандидатів та співробітників до органу, охороною заходів, які проводила окупаційна адміністрація, та виконували інші “правоохоронні функції” на території міста”, – йдеться в повідомленні.

21 червня фігурантам оголошено про підозру за ч. 7 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. 29 листопада обвинувальний акт щодо них було скеровано на розгляд до Галицького районного суду м. Львова.

За їхні злочини фігурантам загрожує позбавлення волі на строк від 12 до 15 років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без такої.

Раніше ми повідомляли, Державне Бюро розслідувань оголосило підозру заступникові голови держдуми рф олександру бабакову.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів