Підтримати нас

Спалах: в Генічеському районі погіршилася ситуація з “короною”

05 вересня 2020 09:00
584
Поширити:

Літній курортний період на Херсонщині майже закінчився (якщо не брати до уваги тих, хто ще сподівається на оксамитовий сезон).

Медики підбивають попередні підсумки: за їхньою інформацією, в цілому, не дивлячись на поширення коронавірусу, відзначалися лише поодинокі випадки захворювання на COVID-19. Але на початку вересня фіксується значне збільшення кількості таких випадків.

Зокрема, коли більша частина курортників роз’їхалася по домівках, у Генічеському районі почалася різко погіршуватися ситуація з коронавірусною інфекцією. 

Як повідомляють в облдержадміністрації, в перший день осені в районі виявили чотирьох інфікованих COVID-19, а через день ще трьох. Згідно з  оперативним звітом Херсонської ОДА за 3 вересня , це чоловік 59 років та жінки 37 та 50 років, медичні працівники, жителі Генічеська. Всі вони контактували з раніше виявленим хворим на COVID-19. Стан хворих задовільний, всі перебувають на самоізоляції, під щоденним  наглядом. Між тим, потужність інфекційного відділення районної лікарні складає 30 ліжко-місць. І ось вчора, виявили ще 3 інфікованих жителів району.

Як відомо, загальна ситуація в області із захворюваністю на коронавірусну інфекцію поки що одна із кращих в країні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ