Підтримати нас

Слідчі завершили досудове розслідування у справі про стрілянину в обласному центрі

19 березня 2020 16:17
382
Поширити:

Нагадаємо, 3 жовтня в Херсоні по вул. Тираспільська двоє громадян отримали вогнепальні поранення. Даний злочин був кваліфікований, як замах на вбивство двох осіб.

Оперативно-розшукові заходи з встановлення місцезнаходження підозрюваного тривали майже місяць. 29 жовтня зловмисник був доставлений до суду для обрання йому міри запобіжного заходу. Суддя підтримав клопотання слідчого та помістив затриманого під варту без права внесення застави. Досудове розслідування кримінального провадження здійснювало слідче управління обласного главку поліції.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив заступник начальника поліції Херсонщини Микола Вербицький, в ході досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів для обвинувачення 34-річного херсонця в замаху на вбивство, тобто умисному протиправному заподіянню смерті двом особам, не доведеному до кінця з причин, що не залежали від волі виконавця злочину. А саме, поліцейські встановили та довели, що підозрюваний, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, з неприязних відносин здійснив не менше 4 пострілів із гладкоствольної рушниці в двох чоловіків, які від вогнепальних поранень отримали тяжкі тілесні ушкодження. Наразі досудове розслідування завершене та обвинувальний акт за погодженням обласної прокуратури направлений на розгляд суду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ