Підтримати нас

Скільки тварин у Херсоні стерилізувала та вакцинувала команда UAnimals

Вгору
Автор статті
06 березня 2024 17:40
328
Поширити:

У Херсоні за лютий та початок березня команда UAnimals стерилізувала 100 тварин.

Про це повідомила Медіаплатформі “Вгору” керівниця напрямку стерилізації UAnimals Анастасія Гейчук.

“Зараз ми на фінішній прямій по стерилізації безпритульних тварин у місті”, – зазначили Анастасія.

Також керівниця розповіла, що завдяки пожертвам, тварин стерилізують, вакцинують від сказу, чипують та ставлять бирку у вухо. Після цього їх додають у спеціальну базу, де вказують:

  • дату стерилізації;
  • інформацію про те, чи має тварина власників, чи ні;
  • контакти людини, яка опікується твариною;
  • дату вакцинації від сказу;
  • номер чіпа (та номер бирки, якщо собака безхатня).

Тварини після стерилізації залишаються в клініці, вони відходять від наркозу, за ними доглядають і потім їх повертають у місця де відловили. Перший час за ними продовжують наглядати куратори, що підгодовують тварин, інформує Анастасія Гейчук.

Як розповіла менеджерка, знаходити безпритульних тварин допомагають місцеві волонтери та небайдужі люди.

UAnimals організовує стерилізацію та вакцинацію безпритульних тварин у притулках та мініпритулках домашнього типу, а також тварин пенсіонерів, переселенців та інших людей, які не можуть оплатити ці процедури самостійно. За умови, що опікуни забезпечать їм перетримку після процедури на 2-3 дні. Аби залишити заявку на стерилізацію тварин, переходьте в бот гуманістичного руху @help_uanimals_bot

  • Раніше в ефірі “Вгору” керівниця міжнародного відділу зоозахисної організації UAnimals Ольга Чевганюк розповіла, що організація займається стерилізацією та вакцинацією безпритульних тварин на Херсонщині, із листопада 2023 року вже вдалося стерилізували та вакцинували понад тисячу тварин.
  • Гуманістичний рух UAnimals було створено у 2016 році. Він розпочав свою діяльність із боротьби проти експлуатації тварин у цирках. З початку повномасштабної війни UAnimals активно допомагаємо тваринам із зони бойових дій: евакуацією, кормами та ліками для притулків. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ