Підтримати нас

Син Ігоря Колихаєва закликав Зеленського допомогти звільнити батька з полону

Vgoru
Автор статті
12 січня 2024 14:18
735
Поширити:

Син Ігоря Колихаєва, міського голови Херсона, звернувся до президента України Володимира Зеленського та закликав допомогти звільнити його батька з полону.

Своє звернення Святослав Колихаєв опублікував в інстаграмі.

Він зазначив, що міський голова 18 місяців перебуває в російському полоні й за цей час Святослав надсилав різні запити до міжнародних організацій, до українських структур, у тому числі до Офісу президента, від якого не отримав жодної відповіді.

“Я готовий до ведення будь-яких діалогів у будь-яких форматах, аби тільки мій батько повернувся живим додому, а його обмін став рушійною силою в обміні інших цивільних полонених”, – сказав Святослав.

Про викрадення Ігоря Колихаєва стало відомо 28 червня 2022 року. 3 вересня Міжнародний комітет Червоного Хреста офіційно підтвердив його статус полоненого. Син міського голови Святослав напередодні казав, що російська сторона подала Колихаєва до списку полонених, і він перебуває на території РФ.

Також, викрадений російськими окупантами херсонець Тарас Букрєєв, який нещодавно повернувся на підконтрольну територію України, розповів в інтерв'ю Укрінформ, що перебував в одній камері з Ігорем Колихаєвим із 30 жовтня до кінця листопада 2022 року, далі його вивезли в невідомому напрямку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ