Підтримати нас

Сили оборони півдня знищили канатну переправу армії РФ на одному з островів Дніпра

20 серпня 2024 10:22
578
Поширити:
Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом 19 серпня на Таврійському напрямку Сили оборони знищили 25 одиниць військової техніки противника. Серед них – РЛС, танк, 6 артилерійських систем, 6 авто, 6 розвідувальних БпЛА, 5 човнів на Дніпрі, зокрема човен радіокерування. Також на Півдні українські військові знищили канатну переправу армії РФ на Дніпрі.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій. 

За його словами, за допомогою цією переправи російські військові намагалися підібратися ближче до українських позицій, аби їх обстрілювати. Переправу вони використовували для перекидання вантажів, людей та озброєння.

Також він зазначив, що з початку Курської операції на півдні України зменшилася кількість штурмів, проте артилерійські обстріли не припиняються.

  • У ніч на 20 серпня Сили протиповітряної оборони ЗСУ знищили 2 безпілотники типу "Shahed-131/136" над Херсонською областю.
  • Сили оборони півдня впродовж 18 серпня ліквідували 76 військових РФ, 4 польові пункти боєпостачання, 1 місце зберігання матеріально-технічних засобів, 1 канатна переправа, 2 спостережних пункти, 1 місце проживання особового складу, 7 бліндажів та 1 генератор.
  • Сили оборони півдня України за 17 серпня ліквідували 59 військових РФ і 3 польові пункти боєпостачання.
  • Сили оборони півдня впродовж 16 серпня ліквідували 81 військового РФ, 3 польові пункти боєпостачання, 13 бліндажів, 7 спостережних пунктів та 4 вогневі позиції.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів