Підтримати нас

Шосейні велоперегони Halloween-race

Автор статті
22 жовтня 2019 13:00
686
Поширити:

У суботу, 26 жовтня, до популярного свята Хелловін відбудуться велоперегони Halloween-race, організатором яких виступає Федерація велосипедного спорту Херсонської області. Спортивне свято розпочнеться з велопараду, який стартує приблизно о 10:00 від площі Свободи. Колона велосипедистів рухатиметься у супроводі поліції до Білозерки.

Організатори запрошують усіх охочих взяти безкоштовну участь у велопараді. Особливо бажана наявність  тематичних костюмів, тож, поява на старті усякої “нечисті” доволі очікувана.

У Білозерці відбудеться старт спортивної частини, де, власне, і розпочнуться перегони. До участі в перегонах допускаються лише повнолітні учасники. Маршрут траси близько 50 кілометрів, охоплюватиме селища Надеждівку та Степанівку з фінішем у Чорнобаївці.

Нині у перегонах вже зареєстровано більше 50 спортсменів-аматорів з Херсона, Нової Каховки, Миколаєва, селищ Козацьке, Нечаєве та смт Білозерка. Нагородження відбудеться у 14 категоріях з розділом на вік та стать учасників. Переможці отримають медалі, дипломи та цінні призи від спонсорів заходу.

На всіх також чекає сюрприз у вигляді нагороди за найкращий чоловічий та жіночий костюми, фотозона, а для найспритніших велосипедистів - “гірська” премія.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ