Підтримати нас

Викрадав українців. СБУ повідомила про підозру окупаційному поліціянту в Чаплинці

Vgoru
Автор статті
09 жовтня 2023 11:40
611
Поширити:

Служба безпеки повідомила про підозру в колабораціонізмі Сергію Березіну, який очолює Чаплинське районне відділення поліції на Херсонщині. Він причетний до масових викрадень і катувань місцевих жителів.

Про це повідомила Служба безпеки України.

Фото Evacuation.info

За даними слідства, мешканець Донеччини Сергій Березін, який ще 2014 року перейшов на бік РФ, після початку повномасштабної війни очолив окупаційне Чаплинське районне відділення поліції.

На псевдопосаді Сергій Березін придушує рух опору та поширює кремлівський режим у регіоні. Для цього він особисто віддає накази на викрадення місцевих жителів для їх подальшого ув’язнення в російських катівнях, ідеться в дописі.

Повідомляється, що колаборант переховується від правосуддя на лівобережжі області, але співробітники СБУ задокументували його злочини. Чоловікові загрожує позбавлення волі від 12 до 15 років із конфіскацією майна.

Раніше СБУ повідомила про підозру в колабораціонізмі окупаційній начальниці управління праці й соцполітики Голої Пристані Юлії Олександровій. Їй загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ