Підтримати нас

Розпочався флешмоб «селфі в музеї»

Автор статті
17 січня 2019 08:32
714
Поширити:

У світі музейному селфі присвячено цілий флешмоб, який стартував 2014 року за ініціативою британки Мар Діксон. Жінка опублікувала резонансні світлини з музейними експонатами в соціальних мережах, і в неї з’явились послідовники. 

Тепер щороку 16 січня офіційно вважається Днем музейного селфі.

У Херсоні селфі-акція відбувається вже вп’яте: містяни відвідують художній і краєзнавчий музеї, роблять світлини з експонатами й публікують фото в Facebook, Twitter й  Instagram з хештегами #MuseumSelfie, #MuseumSelfieDay2019 й  #art_museum_ks.

Приєднатись до світового флешмобу можна з 16 по 20 січня, а бонусом стане те, що ваші селфі побачить увесь світ. До речі, працівники музею із задоволенням готові допомогти зробити світлини на фоні тварин, птахів або манекенів у національних костюмах.  Проте слід пам’ятати, що селфі – це фото без зайвої допомоги, тільки ваша рука й смартфон. І не можна використовувати спалах, бо це шкодить раритетам.

А найкреативніших поціновувачів мистецтва наприкінці флешмобу нагородять запрошеннями на екскурсію до музейної башти «Подорож у колиску часу».

Фотографування безкоштовне, а вартість квитка – 30 грн. для дорослого й 18 грн. – для дитини, студента, пенсіонера.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ