Підтримати нас

Росіяни випустили 399 снарядів по Херсонщині. Семеро людей загинули, 13 — поранені

Vgoru
Автор статті
14 серпня 2023 06:20
679
Поширити:

За минулу добу, 13 серпня, росіяни 83 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 399 снарядами з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА, ВКК та авіації. Через російську агресію семеро людей загинули, з них — двоє дітей. 13 людей дістали поранення. Сьогодні на Херсонщині оголосили День жалоби за вбитими Росією.

Про це повідомляє очільник ХОВА Прокудін.

За даними ХМВА, за минулу добу Херсонську громаду обстріляли 25 разів, використавши 111 снарядів. Армія РФ атакувала Херсон, Комишани, Антонівку, Наддніпрянське та Молодіжне. По Херсону випустили 23 снаряди.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; території та споруди гаражного кооперативу, будівлю медичної лабораторії, складські приміщення в Херсоні; будівлю магазину в Херсонському районі; територію і будівлю медичного закладу в Бериславі.

Уночі, близько 2:00, армія РФ вдарила по житлових кварталах міста. Двоє чоловіків, 48 та 44 роки, отримали важкі поранення, у 85-річної жінки – травми середнього ступеня тяжкості. 

За даними Генштабу, окупанти завдали авіаційних ударів у районах Зеленого Гаю, Одрадокам’янки, Білозерки. Артилерійських обстрілів зазнали Золота Балка, Велетенське, Станіслав, Комишани, Новотягинка, Козацьке, Антонівка, Токарівка, Херсон.

Нагадаємо, у Широкій Балці Херсонської області, через артилерійський обстріл загинули місцевий житель та сім’я – чоловік, дружина, 12-річний син, донька, якій було 23 дні. 

Учора зранку, внаслідок обстрілу горів житловий будинок на чотири квартири в Білозерській громаді. Під час роботи пожежників росіяни повторно атакували населений пункт.

Учора вдень окупанти з артилерії атакували житлові квартали міста Херсона. Постраждали три людини.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ